Διαχείριση Social

Media

Διαχείριση Social
Media

Χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης ανάμεσα στο Brand σας και το κοινό σας και σας βοηθάμε να ενισχύσετε την προβολή, την αξιοπιστία και την κερδοφορία της επιχείρησής σας.

Διαχείριση Social Media
Χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης ανάμεσα στο Brand σας και το κοινό σας και σας βοηθάμε να ενισχύσετε την προβολή, την αξιοπιστία και την κερδοφορία της επιχείρησής σας.

#Socialmediaexperts

Διαχείριση Social Media χωρίς άγχος

Άσχετα με το μέγεθος της επιχείρησής σας χρειάζεστε προβολή και αυτή την προβολή μπορούν να σας την προσφέρουν τα Social Media. Η Visual Pro είναι εδώ για να πάρει από επάνω σας το άγχος την διαχείρισης των Social Media και να σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για την επιχείρησή σας.
social media icon website

Η προσέγγιση μας

Τα Social Media δεν πρέπει ποτέ να αποτελούν ένα ξεχωριστό κομμάτι από την στρατηγική Marketing που ακολουθείτε. Θα πρέπει να είναι προέκταση αυτής. Για αυτό η Visual Pro αναλύει πρώτα το όραμα και τους στόχους της επιχείρησής σας έτσι ώστε να στοχεύσει το κοινό που ενδιαφέρεται πραγματικά να αλληλεπιδράσει με την επιχείρησή σας με σκοπό να δημιουργήσει αφοσιωμένους ακόλουθους και μελλοντικούς πελάτες.

Οι Δυνατότητες μας

Διαχείριση
Social Media

Διαχειριζόμαστε τους λογαριασμούς σας στα social media έτσι ώστε εσείς να μην χρειάζεται να κάνετε τίποτα.

Παραγωγή

Περιεχομένου

Παράγουμε όμορφο και μοναδικό περιεχόμενο που εντυπωσιάζει και αυξάνει την αλληλεπίδραση των ακολούθων σας.

Φωτογραφία

Βίντεο

Παρέχουμε την δυνατότητα επαγγελματικής φωτογράφισης αλλά και παραγωγής βίντεο.

Τα Projects μας

Τι είπαν για εμάς

stars
Είχα απευθυνθεί σε πολλές εταιρείες για την κατασκευή της ιστοσελίδας μας χωρίς όμως να λάβω τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ευτυχώς, η Visual Pro ανταποκρίθηκε άριστα στις απαιτήσεις μου και πλέον έχουμε πετύχει σημαντική αύξηση των πωλήσεων.
Andreas Besiris
Thirotexniki
stars
Νέοι άνθρωποι, με φρέσκες και καινοτόμες ιδέες, μου πρότειναν πράγματα που ούτε καν τα είχα σκεφτεί και ανέπτυξαν κατά πολύ το πλάνο που είχα στο μυαλό μου, με άλλα λόγια όπως πρέπει να λειτουργεί μια εταιρία τέτοιου τύπου. Απόλυτα συνεπείς στους χρόνους τους και άψογοι επαγγελματίες. . Συστήνονται ανεπιφύλακτα και σίγουρα θα ξανά συνεργαστώ μαζί τους στο μέλλον.
Spiros Spiggos
Movo E-Bikes
stars
Η Visual Pro μας βοήθησε να σχεδιάσουμε τις ετικέτες και όλο το επικοινωνιακό υλικό της εταιρείας μας με μεγάλη επιτυχία. Είναι πάντα εκεί όταν τους χρειαζόμαστε με συνέπεια και αποτελεσματικότητα.
Leonidas Kanellakis
Flavourist
high quality

Γιατί να μας επιλέξετε;

Η επιλογή του σωστού συνεργάτη είναι κρίσιμης σημασίας για την επιτυχία της επιχείρησης σας. Υπάρχει πληθώρα επιλογών, επομένως είναι σημαντικό να συνεργαστείτε με μια εταιρεία που κατανοεί τις ανάγκες σας. Στην Visual Pro, βασιζόμαστε στην πολυετή εμπειρία μας στο ψηφιακό μάρκετινγκ και στην κατασκευή ιστοσελίδων για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να επιτύχουν τους στόχους τους.

Λοιπόν γιατι να μας επιλέξετε; Ας το ανακαλύψουμε μαζί!

Θέλετε επαγγελματική διαχείριση στα Social Media σας;

Ξέγνοιαστε από το άγχος της διαχείρισης των λογαριασμών σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας.