Το Πρόβλημα με το Facebook & το Instagram

Το πρόβλημα με το Facebook & το Instagram στον σημερινό και ταχέως εξελισσόμενο ψηφιακό κόσμο, είναι σαφές. Η αξιοποίηση αυτών των πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης, έχει γίνει απαράβατος κανόνας για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να ενισχύσουν τη διαδικτυακή τους παρουσία. Πιθανότατα θα έχεις ακούσει αμέτρητες ιστορίες επιτυχίας εμπορικών σημάτων που έγιναν viral εν μία νυκτί, που απέκτησαν μαζικούς οπαδούς και εκτόξευσαν τις πωλήσεις τους στα ύψη – όλα μέσω της δύναμης αυτών των πλατφορμών. Αλλά το θέμα είναι το εξής: το να βασίζεσαι αποκλειστικά στο Facebook και το Instagram για τις διαδικτυακές λειτουργίες της επιχείρησής σου, είναι σαν να χτίζεις το σπίτι σου σε κινούμενη άμμο. Σίγουρα, η θέα είναι φανταστική, αλλά τι συμβαίνει όταν έρχεται η παλίρροια;

Το Πρόβλημα με το Facebook & το Instagram είναι να βασίζεσαι μόνο σε αυτά

Ξεπέρασε το κίνδυνο της εξάρτησης από τα Social Media

Ας βουτήξουμε στην καρδιά του ζητήματος, αναλύοντας ποιό είναι ακριβώς το πρόβλημα με το Facebook & το Instagram. Αυτές οι πλατφόρμες είναι απίστευτα ισχυρά εργαλεία για δέσμευση και μπορούν να προσφέρουν απαράμιλλη πρόσβαση στο κοινό-στόχο σας. Ωστόσο, η ίδια η φύση τους εισάγει τρωτά σημεία που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο τη σταθερότητα της επιχείρησής σου. Οι αλλαγές στον αλγόριθμο μπορούν να θάψουν το περιεχόμενό σου, οι ενημερώσεις πολιτικής μπορούν να περιορίσουν την εμβέλειά σου και ίσως το πιο κρίσιμο, τα τεχνικά ζητήματα μπορούν να καταστήσουν την επιχείρησή σου αόρατη εν μία νυκτί. Φαντάσου να βασίζεις όλες τις προσπάθειές σου σε αυτές τις πλατφόρμες μόνο και μόνο για να ξυπνήσεις μια μέρα και να διαπιστώσεις ότι ο λογαριασμός σου, έχει ανασταλεί ή ότι η εμβέλεια του περιεχομένου σου έχει μειωθεί δραστικά. Είναι μια τρομακτική σκέψη, έτσι δεν είναι;

Επιπλέον, αυτές οι πλατφόρμες υπαγορεύουν τους κανόνες εμπλοκής και συχνά τους αλλάζουν χωρίς καμία προειδοποίηση. Τη μια μέρα, η στρατηγική μάρκετινγκ σου μπορεί να αποδίδει καλά- την επόμενη, είναι απλά ξεπερασμένη. Αυτό το απρόβλεπτο, είναι κάτι που δεν θα ήθελες ως θεμέλιο της διαδικτυακής παρουσίας της επιχείρησής σου. Το ρίσκο, του να βάζεις όλα σου τα αυγά στο ίδιο καλάθι, είναι από μόνο του ένα πρόβλημα με το Facebook & το Instagram, και το να έχουν αυτά, το πρώτο και μοναδικό ρόλο στη διαδικτυακή σου παρουσία ενέχει πολύ υψηλούς κινδύνους και συνέπειες που μπορεί να είναι πολύ ιδιαίτερα σοβαρές – από χαμένες πωλήσεις έως πλήρη μηδενική ορατότητα στο διαδίκτυο.

δημιουργώντας τη δίκη σου ιστοσελίδα σταματάς να εξαρτάσαι από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Δημιούργησε στέρεο έδαφος με τη δική σου ιστοσελίδα

Ποια είναι λοιπόν η λύση στο πρόβλημα με το Facebook & το Instagram, σε ακούμε να λες; Επέτρεψε μας να σου αναφέρουμε την ισχυρά διαχρονική στρατηγική, της ύπαρξης μιας επαγγελματικής ιστοσελίδας. Φαντάσου έναν διαδικτυακό χώρο που ελέγχεται εξ ολοκλήρου από εσένα, απαλλαγμένο από τις ιδιοτροπίες και τις αλλαγές των αλγορίθμων και των ενημερώσεων πολιτικής. Ένας ιστότοπος λειτουργεί ως ψηφιακή προέκταση και βιτρίνα της επιχείρησής σου, που είναι ανοιχτή 24 ώρες το 24ωρο, προσφέροντας μια συνεπή και επώνυμη εμπειρία για τους πελάτες σου.

Η δημιουργία του προσωπικού σου ιστότοπου το 2024, είναι κάτι περισσότερο από τη δημιουργία μιας ψηφιακής διαφημιστικής πινακίδας- πρόκειται για τη δημιουργία ενός σπιτιού για την επιχείρησή σου στο διαδίκτυο. Εκεί μπορείς να παρουσιάσεις τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σου, να μοιραστείτε την ιστορία και την φιλοσοφία του προϊόντος σου και να συνδεθείς με τους πελάτες σου, σύμφωνα με τους δικούς σου όρους. Ο ιστότοπός σου, μπορεί επίσης να ενσωματωθεί με το Facebook και το Instagram, χρησιμοποιώντας τα ως πολύτιμα εργαλεία και όχι ως θεμέλιο του επιχειρηματικού σου μοντέλου. Αυτή η διπλή προσέγγιση μεγιστοποιεί τη διαδικτυακή σου παρουσία και μετριάζει τους κινδύνους που σχετίζονται με το να βασίζεσαι αποκλειστικά στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Είσαι έτοιμος να αναδείξεις τη δύναμη της επιχείρησης σου ;

Είσαι έτοιμος να αναδείξεις τη δύναμη της επιχείρησης σου ;

Αν είσαι έτοιμος ή έτοιμη να εξασφαλίσεις το μέλλον της επιχείρησής σου στο ψηφιακό τοπίο, η Visual Pro είναι εδώ για να σε βοηθήσει. Η ομάδα μας ειδικεύεται στη δημιουργία εξειδικευμένων ιστότοπων που αποτυπώνουν την ουσία της επιχείρησης σου, προσφέροντας παράλληλα μια απρόσκοπτη και ελκυστική εμπειρία χρήσης. Με την Visual Pro, δεν θα αποκτήσεις απλώς έναν ιστότοπο, αλλά θέτεις τις βάσεις για ένα σταθερό και επεκτάσιμο θεμέλιο για την ψηφιακή σου παρουσία. Ας συνεργαστούμε για να κάνουμε την επιχείρησή σου να ευδοκιμήσει και όχι απλώς να επιβιώσει, στην ψηφιακή εποχή. Μπες και εσύ, στις τάξεις των επιτυχημένων επιχειρήσεων που έχουν αναλάβει τον έλεγχο του διαδικτυακού τους πεπρωμένου επενδύοντας στην δική τους ιστοσελίδα και ξεπερνώντας έτσι το πρόβλημα με το Facebook & το Instagram. Επικοινώνησε μαζί μας σήμερα και ας κάνουμε το όραμά σου πραγματικότητα.

Γιατί το 2024, η πραγματική δύναμη της επιχείρησής σου δεν πρέπει να βρίσκεται στα χέρια των γιγάντων των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ούτε να επηρεάζεται από το πρόβλημα με το Facebook & το Instagram, αλλά στον ψηφιακό χώρο που μπορείς να αποκαλείς δικό σου.