Κατασκευή Eshop
στην Κέρκυρα.

Κατασκευή Eshop στην Κέρκυρα.

Είτε έχεις μία φυσική παρουσία στον χώρο του λιανικού εμπορίου, είτε ξεκινάς τώρα μέσω διαδικτύου χρειάζεσαι μια ολοκληρωμένη λύση για την κατασκευή ενός eshop που θα είναι εύκολο στην εκμάθηση, άνετο στην χρήση από του πελάτες και προσαρμοσμένο στις δικές σου ανάγκες.

Κατασκευή Eshop στην Κέρκυρα

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα μπορεί να αυξήσει ιδιαίτερα την επιτυχία της επιχείρησης σου καθώς δίνει την δυνατότητα της διαθεσιμότητας στον πελάτη ότι ώρα την χρειαστεί, όπου και να βρίσκεται. Κάθε υποψήφιος καταναλωτής είναι ένα κλικ μακριά από τις υπηρεσίες σου.

#Webdesignexperts

Θέλεις να πουλήσεις τα προϊόντα σου και εκτός Κέρκυρας;

Σου έχουμε την λύση !

Απόκτησε το δικό σου Eshop. Η Visual Pro προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σχεδίασης και Κατασκευή Eshop στην Κέρκυρα, οι οποίες συμβαδίζουν με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στην κατασκευή τους. Παρέχουμε επίσης πλήρη υποστήριξη του έργου σας καθ’όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας!

Έτσι, το eshop θα είναι πάντα τεχνικά ενημερωμένο, χωρίς κάποια ενέργεια εκ μέρους σου.

Τι Παρέχουμε;

Παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις στην κατασκευή ιστοσελίδων ηλεκτρονικού εμπορίου όπως, σχεδιασμό καλαθιού αγορών, λειτουργία σύνδεσης με όλες τις τραπεζικές κάρτες όπως και την δυνατότητα πληρωμής μέσω άμεσης τραπεζικής κατάθεσης, αντικαταβολης και Paypal. Επίσης σου προσφέρουμε την δυνατότητα αυτόματου υπολογισμού εξόδων μεταφοράς, διαχείριση αποθέματος, απεριόριστες σελίδες, φωτογραφίες, προϊόντα και ότι λειτουργία χρειάζεται για να δουλεύει σωστά η επιχείρηση σου.

Οι Δυνατότητες μας

graphic design

Custom
Σχεδιασμός

Ο Σχεδιασμός του shop σου θα είναι μοναδικός και θα υλοποιηθεί με βάση το ύφος και το άρματα της επιχείρησης σου.

Responsive
Eshop

Η ιστοσελίδα σου θα φαίνεται τέλεια
σε όλες τις συσκευές με ιδιαίτερη έμφαση στα κινητά τηλέφωνα.

Γρήγορη
Φόρτωση

Βελτιώνουμε την ταχύτητα της ιστοσελίδας σου στο μέγιστο δυνατό προσφέροντας την απόλυτη εμπειρία χρήστη.

Online
Πληρωμές

Οι πελάτες σου θα μπορούν να πληρώνουν online μέσω της τράπεζας σας ή μέσω stripe.

Εύκολη
Διαχείριση

Η διαχείριση του E-shop σου θα είναι παιχνιδάκι διότι προσφέρουμε εκμάθηση μέσω βίντεο.

Εξαιρετική
Εξυπηρέτηση

Είμαστε εδώ να σε βοηθήσουμε σε οποιοδήποτε πρόβλημα και να αντιμετωπίσεις με το νέο σου e-shop.

Τα Projects μας

Τι είπαν για εμάς

stars
Είχα απευθυνθεί σε πολλές εταιρείες για την κατασκευή της ιστοσελίδας μας χωρίς όμως να λάβω τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ευτυχώς, η Visual Pro ανταποκρίθηκε άριστα στις απαιτήσεις μου και πλέον έχουμε πετύχει σημαντική αύξηση των πωλήσεων.
Andreas Besiris
Thirotexniki
stars
Νέοι άνθρωποι, με φρέσκες και καινοτόμες ιδέες, μου πρότειναν πράγματα που ούτε καν τα είχα σκεφτεί και ανέπτυξαν κατά πολύ το πλάνο που είχα στο μυαλό μου, με άλλα λόγια όπως πρέπει να λειτουργεί μια εταιρία τέτοιου τύπου. Απόλυτα συνεπείς στους χρόνους τους και άψογοι επαγγελματίες. . Συστήνονται ανεπιφύλακτα και σίγουρα θα ξανά συνεργαστώ μαζί τους στο μέλλον.
Spiros Spiggos
Movo E-Bikes
stars
Η Visual Pro μας βοήθησε να σχεδιάσουμε τις ετικέτες και όλο το επικοινωνιακό υλικό της εταιρείας μας με μεγάλη επιτυχία. Είναι πάντα εκεί όταν τους χρειαζόμαστε με συνέπεια και αποτελεσματικότητα.
Leonidas Kanellakis
Flavourist

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

Digital Marketing

για αρχάριους

Κατέβασε τον ΔΩΡΕΑΝ οδηγό μας για μικρές επιχειρήσεις και μάθε τα μυστικά του Digital Marketing σήμερα.

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

Digital Marketing

για αρχάριους

high quality

Γιατί να μας επιλέξετε;

Η επιλογή του σωστού συνεργάτη είναι κρίσιμης σημασίας για την επιτυχία της επιχείρησης σας. Υπάρχει πληθώρα επιλογών, επομένως είναι σημαντικό να συνεργαστείτε με μια εταιρεία που κατανοεί τις ανάγκες σας. Στην Visual Pro, βασιζόμαστε στην πολυετή εμπειρία μας στο ψηφιακό μάρκετινγκ και στην κατασκευή ιστοσελίδων για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να επιτύχουν τους στόχους τους.

Λοιπόν γιατι να μας επιλέξετε; Ας το ανακαλύψουμε μαζί!

Είσαι έτοιμος να ανεβάσεις το επίπεδο της επιχείρησής σου;

Εάν θέλεις να ανεβάσεις το επίπεδο της επιχείρησής σου, η εξειδικευμένη και έμπειρη ομάδα της Visual Pro  είναι έτοιμη να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τον ανταγωνισμό σου, να βγεις πρώτος και να αυξήσεις τις πωλήσεις σου αναλαμβάνοντας να σου παρέχει ότι χρειάζεται ένα επιτυχημένο E-Shop.