Ποιοί Είμαστε

Είμαστε μια ομάδα νέων δημιουργικών ανθρώπων με πάθος για το Design. Σχεδιάζουμε όμορφες και λειτουργικές ιστοσελίδες, λογότυπα, φυλλάδια, καταλόγους, αφίσες και social media content. Έχουμε πάνω από 10 χρόνια εμπειρία στο χώρο και έχουμε εργαστεί σε εκατοντάδες projects με απόλυτη επιτυχία.

#Aboutus

Ο στόχος μας

Ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να δημιουργούμε. Να βοηθάμε επιχειρήσεις να αναπτυχθούν σωστά, να αυξήσουν το μερίδιο στην αγορά τους και να είναι ανταγωνιστικοί.

Τι είπαν για εμάς

stars
Είχα απευθυνθεί σε πολλές εταιρείες για την κατασκευή της ιστοσελίδας μας χωρίς όμως να λάβω τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ευτυχώς, η Visual Pro ανταποκρίθηκε άριστα στις απαιτήσεις μου και πλέον έχουμε πετύχει σημαντική αύξηση των πωλήσεων.
Andreas Besiris
Thirotexniki
stars
Νέοι άνθρωποι, με φρέσκες και καινοτόμες ιδέες, μου πρότειναν πράγματα που ούτε καν τα είχα σκεφτεί και ανέπτυξαν κατά πολύ το πλάνο που είχα στο μυαλό μου, με άλλα λόγια όπως πρέπει να λειτουργεί μια εταιρία τέτοιου τύπου. Απόλυτα συνεπείς στους χρόνους τους και άψογοι επαγγελματίες. . Συστήνονται ανεπιφύλακτα και σίγουρα θα ξανά συνεργαστώ μαζί τους στο μέλλον.
Spiros Spiggos
Movo E-bikes
stars
Η Visual Pro μας βοήθησε να σχεδιάσουμε τις ετικέτες και όλο το επικοινωνιακό υλικό της εταιρείας μας με μεγάλη επιτυχία. Είναι πάντα εκεί όταν τους χρειαζόμαστε με συνέπεια και αποτελεσματικότητα.
Leonidas Kanellakis
Flavourist

Θέλετε να αναλάβουμε κάποιο Project;

Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε. Απλώς πείτε μας την ιδέα σας και θα την κάνουμε πραγματικότητα.